Ammattitaidolla jo vuodesta 1989.

Täyden palvelun Kirjanpitotoimisto Markku Huhdanmäki Ky

Vuonna 1989 perustettu tilitoimisto on palvellut asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla jo yli 20 vuoden ajan. Tilitoimiston tavoitteena on aina ollut luoda luotettavia ja pitkäikäisiä kumppanuussuhteita asiakkaidensa kanssa, niin että kumppanuus palvelee molempien osapuolten etuja. Pisimmät asiakassuhteet ovatkin jatkuneet lähes koko tilitoimiston olemassaolon ajan ja jatkuvat edelleen.

Tilitoimisto Huhdanmäki on ollut Taloushallintoliiton jäsen ja Tili-Instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto jo vuodesta 1992 ja on vahvasti sitoutunut noudattamaan hyvän tilitoimistotavan periaatteita. Sitoutumalla ja noudattamalla hyvän tilitoimistotavan ohjenuoria tilitoimisto haluaa varmistaa asiakkailleen luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun ja hedelmällisen kumppanuussuhteen yhdessä tilitoimiston kanssa pitkälle tulevaisuuteen.

Palvelua asiakkaan ehdoilla

Toiminta-ajatuksena on että pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme juuri näiden tarpeisiin vastaavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut ja työkalut, niin että asiakas voi keskittyä entistä paremmin huolehtimaan oman yrityksensä varsinaisesta liiketoiminnasta. Olipa kyseessä yksityisyrittäjä, muutaman hengen perheyritys tai vaikkapa konserniyritys niin meillä on valmiudet räätälöidä palvelut vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeita.

Tilitoimisto Huhdanmäki on asiakkaan palveluksessa kaikissa yritystoimintaa liittyvissä asioissa ja tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa sekä tukea yrityksen elinkaaren eri vaihessa. Asiakas on aina tervetullut pyytämään opastusta ja ohjeita mieltään askarruttaviin kysymyksiin.

Taloushallintoliiton Hyvä tilitoimistotapa