Ammattitaidolla jo vuodesta 1989.

Yrityksesi talousosasto

palvelu__03

Asiakkaan käyttöön on tarjolla selainpohjaiset myynti- ja ostolaskutyökalut sekä valmiudet tärkeiden asiakirjojen sähköiseen arkistointiin. Myynti- ja ostoreskontrat on myös mahdollista ulkoistaa tilitoimiston hoidettavaksi.

Kirjanpitopalvelut

palvelu__01

Kaiken kokoisille yrityksille on tarjolla kattavat kirjanpitopalvelut, jotka sisältävät viranomaisilmoituksista huolehtimisen ja kuukausikohtainen raportoinnin yrityksen tuloksen kehittymisestä.

Tilinpäätökset

palvelu__02

Huolehdimme asiakkaiden tilinpäätöksien toteuttamista sekä tasekirjan laatimisesta, teemme myös tarvittavat valmistelut tilintarkastuksia varten yhteistyössä tilintarkastajien kanssa.

Palkanlaskenta ja viranomaisilmoitukset

palvelu__06

Asiakkaat voivat ulkoistaa palkanlaskentansa meille, jolloin me huolehdimme  myös tarvittavien viranomaisilmoitusten laatimisesta sekä annamme neuvontaa palkka- ja työsuhdeasioita koskevissa kysymyksissä.

Taloushallinnon
konsultointi

palvelu_konsultointi

Asiakkaan liiketoimintaa analysoimalla tarjotaan ammattitaitoista neuvontaa ja opastusta liiketoiminnan kehittämisessä yrityksen kulloisenkin tilanteen edellyttämän tarpeen mukaisesti.

Verotus, veroilmoitukset, veroneuvonta, verovalitukset

palvelu__05

Asiakkaillemme on tarjolla asiantuntevaa veroneuvontaa kaikissa henkilö- ja yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä sekä veroilmoitusten ja verovalitusten laatimisessa.

Isännöintipalvelut

palvelu__09

Taloyhtiöille on tarjolla laajat isännöintipalvelut, sisältäen mm. kirjanpidon, vuokrankannon, vero- ja vuosi-ilmoitusten laadinnan, asukasneuvonnan sekä taloyhtiön tärkeiden dokumenttien hallinnan.

Kauppakirjat

palvelu__07

Tarjoamme asiakkaille ammattitaitoista ja asiantuntevaa neuvontaa kaikenlaisten kauppa- ja muiden asiakirjojen valmistelussa ja laadinnassa sekä valmiuden dokumenttien turvalliseen säilytykseen ja hallintaan.

Yhtiöoikeudelliset palvelut

palvelu__08

On kyseessä sitten uuden yrityksen perustaminen tai jo olemassa olevaa yritystä koskevien asioiden käsittely, niin olemme aina valmiita tarjoamaan neuvoja ja opastusta tilanteessa kuin tilanteessa.